Bar.Kar Kl restaurant, G Tower KL
Bar.Kar lalu lalang dalam IG. Nak tak nak, macam lembu dicucuk hidung, aku usha apa yang menarik kat Bar.Kar KL tu sebelum tanya MF dia on ke tak? Mesti la onsssss! Mudah kerja guwe! Done reserve (by sending them WhatsApp, berapa orang, no CC dikenakan in case kalau reservation cancel boleh tukar hari lain atau burn! Oh tidaaakkk! Make it happen ye?
Bersebelahan dengan bangunan Tabung Haji, berhadapan dengan The Linc. Kena alert nak belok ke kiri kalau dari Sungai Besi. Valet parking pun available dengan kadar bayaran RM35/entry.
Our reservation jam 12 tengahari
Open flame chef table
Laluan masuk
Dry aged meat, fish
Ada 4 kawasan makan selain dari open flame, korang boleh pilih The Cave Room (private), The Dining Room 1 & 2. Ni biasa jela.. by the way, crew atau butler akan terangkan menu yang korang tanya tu... very friendly dan mudah nak faham.
Egg & toast
Teh tarik ice cream
Padu rasa teh tarik ice cream ni
Grill squid (Sotong kangkung) yang lazat!
Waiting for next menu
Bar.Kar claypot rice Char Siew
Bar.Kar claypot rice Seafood (a bit salty)
Dry aged Picanha (part of lembu)
Dry aged seasonal fish-Pomfret
Terpaling sedap for me!
Sambal untuk ikan bawal
Pedas namati! But sedap yakmat!
Corn mille-feuille sedap n crunchy
Badsha helped us to cut the corn mille
For your eyes
Comments
Post a Comment